pondělí 18. května 2015

Konferencni hotel

Konferencni hotel

Konferenn centrum Ubytovn v pohodlnm Hotelu Avanti v Brn. Konferenn hotel v Olomouci Kongresov hotel Olomouc Clarion Congress Hotel Olomouc nabz konferenn prostory a pro 1 400 osob.

Konferenn Hotel Praha Hotel Duo Chystte se na obchodn cestu do Prahy a hledte modern a flexibiln konferenn prostory za dobrou cenu? Konferenn hotel Luna je oblbenm mstem pro konn. Kongresov a seminrn hotely Hotel nabz ubytovn ve 2 a 3lkovch pokojch, Superiorech a relaxanch.

Konferenn prostory

Konferenn Hotel Praha Hotel Duo

Jeho jmno vychz z polohy naeho hotelu na Vysoin. Ubytovn v centru Brna BEST WESTERN PREMIER Hotel. Hotel se skld ze dvou samostatnch budov propojench uniktn lanovkou.

Kongresov sl Hotel U Kata Soust arelu Hotelu U Kata je i samostatn konferenn centrum, jeho prostory jsou vhodn pro podn konferenc, semin, kolen, meeting, firemnch. Konferenn prostory Yasmin Hotel Centrum Prahy Hotel Yasmin v Praze nabz nejen konferenn prostory, ale i business centrum a administrativn sluby pro spn akce v centru Prahy.

Nejvt sl pojme a 1 100 osob. Nabzme ubytovn a konferenn prostory v centru Prahy a v blzkosti letit.

Konferenn prostory - Konference a firemn akce WELLNESS CONGRESS hotel Dvok Tbor nabz uniktn konferenn prostory pmo v centru msta. Konferenn centrum Vysoina : Konferenn hotel Luna nejen pro. Hotel Kouty - Konferenn prostory Hotel disponuje prostory pro konn semin, kolen, jazykovch kurs, verk, rodinnch oslav, kol v prod a jinch akc samostatnou konferenn mstnost. Konferenn centrum - Online rezervace, Kongresov sl, Velk sl, Mal sl, Salnek, Meetings Rooms, Pedsl s Cafe barem, Cenk, Rozhod doloka.

Konferenn prostory, Firemn akce (beta) Konferenn prostory pro Vai firemn akci. Konferenn hotel v Ostrav Kongresov hala Ostrava Clarion Hotel v Ostrav m nejvt hotelovou kongresovou halu na severn.

Modern hi-tec vybaven je zrukou va perfektn zorganizovan. Hotel Grand Majestic Plaza Hotel m 4 konferenn mstnosti o rozloze 291 m2, vechny s pirozenm svtlem, restauraci Atrium, lobby bar, kavrna, pivnice a terasa letn zahrdkou. Tento modern komplex salonk s originln vzdobou v antickm stylu umstn v pzem lze rozdlit do 5 st - t salonk. Firemn akce i relaxace : Konferenn hotel Luna nejen pro firemn.

Soust Konferennho hotelu LUNA je konferenn centrum Vysoina. Brno z lep strnky - komfortn ubytovn, nadstandardn sluby a osobn pstup - hlavn atributy naeho hotelu, dky kterm se k nm budete rdi vracet. Kongresov a seminrn hotely Praha Nabzme ubytovn a konferenn prostory v centru Prahy a v blzkosti letit.

Olympik Holding Hotel Olympik Konferenn mstnosti Sly Athena Afrodita Hera. Konferenn hotel Luna, Kouty na Vysoin nejen pro Vae firemn akce. Irok vbr ubytovn a prostor pro konference, kongresy, kolen, semine a workshopy.

Konferenn hotel v eskch Budjovicch Konference jin echy Konference v hotelu Clarion Congress Hotel esk Budjovice: nejvt hotelov konferenn centrum v jinch echch s kapacitou a 640 osob. V naich profesionlnch konferennch prostorch je mon pipravit jakkoliv firemn setkn konferenci, kolen nebo teambuilding.

KONFERENN PROSTORY Albatros Hotels Resorts disponuje v regionu Jinch ech konferennmi prostory s kapacitou a 360 mst. Konferenn prostory hotel Amarilis Konferenn prostory hotelu Amarilis jsou praktick a flexibiln, vhodn pro vechny pleitost od mench a po stedn velk setkn do 150 osob.

A piznejte si, kam se na tohle hrabou idle jen s jednou, a jet omezenou funkc. Aukro - nejvt obchodn port l (Kup Te i aukce).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.